Erklæring om informasjonskapsler

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagrer informasjon på brukerens elektroniske enhet. De er utformet for å oppbevare en liten mengde opplysninger som er spesifikke for en bestemt bruker og et bestemt nettsted. Dette gjør at nettsidene vi leverer kan tilpasses en bestemt bruker, eller noen sider kan inneholde skript som kjenner til dataene i informasjonskapselen, og derved er i stand til å overføre informasjon fra ett besøk på et nettsted (eller en tilknytted side) til neste besøk. Informasjonskapsler blir som regel opprettet når et nytt nettsted lastes inn.

Informasjonskapsler som brukes på dette nettstedet

Strengt nødvendige informasjonskapsler
Alltid aktive – Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere. De er en respons på handlinger du har utført, f.eks. pålogging, språkvalg, nettleserinnstillinger og automatisk utfylling av skjemaer. Du kan stille inn nettleseren til å varsle deg når disse informasjonskapslene blir brukt, eller for å blokkere dem. Vær oppmerksom på at enkelte deler av nettstedet kanskje ikke fungerer hvis du blokkerer disse informasjonskapsle.

Google Analytics-informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene brukes av BRP og tredjeparter for å bygge en interesseprofil for deg og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. De fungerer ved å spesifikt identifiserer nettleseren og enheten din. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene, vil du ikke motta en målrettet reklameopplevelse på tvers av ulike nettsteder.

Facebook-piksel
Disse informasjonskapslene brukes av BRP og Facebook til å måle, bygge opp og forbedre Facebook-annonseringsmålgrupper. Dette fungerer gjennom å identifisere nettleseren og enheten din og sikre at BRP viser sine Facebook-annonsekampanjer til brukere som vil være interessert i slik annonsering. Dette gjøres ved å analysere hvilket innhold som en bruker samhandler med.

Markedsføringskapsler
Disse informasjonskapslene brukes av BRP for å vise deg relevant informasjon, og til å forstå ytelsen til annonseringen på BRP-nettsteder. De sporer informasjon som antall unike besøkende, antall klikk på annonser og sist lastede sider. De brukes også til å bygge forbrukerprofiler, inkludert visning av annonser basert på produkter som er vist eller handlinger som er gjort på BRP-nettsteder.

Retargeting-/atferds-/statistiske informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene brukes av BRP og tredjeparter for å skape publikum, inkludert lister over brukere som har samhandlet med BRP-nettsteder på en bestemt måte. Disse informasjonskapslene inneholder ikke noen identifikatorer eller noen personlig identifiserbar informasjon.

Innstillinger for informasjonskapsler

Du kan når som helst deaktivere noen eller alle informasjonskapsler helt eller delvis i nettleserinnstillingene. For mer informasjon om hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, vennligst se
https://ico.org.uk/your-data-matters/online/cookies/

Personvernsansvarlig hos BRP

For eventuelle spørsmål, klager eller bekymringer du måtte ha, vennligst benytt følgende for å kontakte personvernansvarlig hos BRP.
E-post: privacyofficer@brp.com

Post: Bombardier Recreational Products Inc.
Attention: Legal Services
726, St-Joseph Street
Valcourt, Quebec
J0E 2L0
Canada

Vi vil samarbeide så godt vi kan med deg for å oppnå en rettferdig løsning på enhver klage eller problem du måtte ha når det gjelder bruken av dine personopplysninger. Hvis du derimot mener at vi ikke har vært i stand til å hjelpe deg med din klage eller ditt problem, kan du ha rett til å klage til Datatilsynet eller overordnet myndighet.

© BRP 2003 - 2024